085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Beoordelingen van uw hovenier

Het is voor ons van groot belang dat u als klant tevreden bent. Graag ontvangen we daarom uw mening over onze diensten, zodat we deze kunnen blijven verbeteren.

Ook uw mening geven over ons ? Dat kan hier


Plaats een beoordeling
* Verplicht invulveld

We zijn erg tevreden over het terras onlangs is aangelegd in onze tuin. Er is goed geluisterd naar wat wij in gedachten hadden.
door Anonymous
Naam: Ingrid van Dijk
Plaats: Enschede
Opdrachtomschrijving: Tuinbestrating
Datum: 23 Sep, 2015

We zijn erg tevreden over het terras onlangs is aangelegd in onze tuin. Er is goed geluisterd naar wat wij in gedachten hadden.


Het waren experts als het gaat om nieuwe tuinaanleg. Hij had er veel kennis over planten en een goede oplossing voor de aanslag op mijn huidige tegels
door Anonymous
Naam: Van den Berg
Plaats: Vasse
Opdrachtomschrijving: Nieuwe aanleg
Datum: 21 Sep, 2015

Het waren experts als het gaat om nieuwe tuinaanleg. Hij had er veel kennis over planten en een goede oplossing voor de aanslag op mijn huidige tegels!


Een paar dagen geleden is er een perenboom gesnoeid in mijn tuin. De vakmannen waren duidelijk over de werkwijze en hebben na afloop mijn tuin netjes
door Anonymous
Naam: Daniel van der Zande
Plaats: Denekamp
Opdrachtomschrijving: Perenboom snoeien
Datum: 21 Sep, 2015

Een paar dagen geleden is er een perenboom gesnoeid in mijn tuin. De vakmannen waren duidelijk over de werkwijze en hebben na afloop mijn tuin netjes achterglaten. Goede service!


Damink tuin & landschap , NL 4.3 5 3 3 We zijn erg tevreden over het terras onlangs is aangelegd in onze tuin. Er is goed geluisterd naar wat wij in gedachten hadden.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606