053 - 799 00 92

Hovenier nodig in Enschede?

Specialist in tuinbestrating

Een terras of tuinpad komt voor in vrijwel iedere tuin. Als u in Enschede of in de omgeving van Enschede onze hulp inschakelt voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin, nemen we deze tuinbestrating meteen mee in het ontwerp. Wat is uw smaak qua bestrating? Houdt u van grind, mooie terrastegels of terracotta stenen? Wij zorgen ervoor dat de bestrating van uw keuze opgaat in de rest van uw tuin. Zo zorgen we voor een mooi geheel.

Terrasaanleg in Enschede

Als uw wensen bij ons bekend zijn, gaan onze specialisten direct voor u aan de slag. Moet er ruimte gemaakt worden voor de tuinbestrating? Wij zorgen voor alle voorbereidingen en zetten de lijnen uit van uw nieuwe terras. Vervolgens wordt het terras bestraat en voegen we bloemen, planten en hagen toe. Ook zorgen we voor mooie borders en, indien gewenst, voor bouwkundige elementen als trappen, schuttingen of fonteinen.

We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen, die speciaal voor uw project worden geselecteerd. Zo weet u altijd zeker dat de tuinbestrating volledig aansluit op uw smaak. Wilt u hier meer over weten? Of meteen een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Ons werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gespecialiseerd in landschapstuinen
  • Inspirerende ontwerpen
  • Ook voor landhekken, poorten, loopbruggen en motorzaagkunst

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 053 - 799 00 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
• Handgemaakte landhekken, poorten, slagbomen, meubelen, lampen, informatie- en reclameborden.

Werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Hoofdvestiging