085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Specialist in tuinbestrating

Een terras of tuinpad komt voor in vrijwel iedere tuin. Als u in Enschede of in de omgeving van Enschede onze hulp inschakelt voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin, nemen we deze tuinbestrating meteen mee in het ontwerp. Wat is uw smaak qua bestrating? Houdt u van grind, mooie terrastegels of terracotta stenen? Wij zorgen ervoor dat de bestrating van uw keuze opgaat in de rest van uw tuin. Zo zorgen we voor een mooi geheel.

Terrasaanleg in Enschede

Als uw wensen bij ons bekend zijn, gaan onze specialisten direct voor u aan de slag. Moet er ruimte gemaakt worden voor de tuinbestrating? Wij zorgen voor alle voorbereidingen en zetten de lijnen uit van uw nieuwe terras. Vervolgens wordt het terras bestraat en voegen we bloemen, planten en hagen toe. Ook zorgen we voor mooie borders en, indien gewenst, voor bouwkundige elementen als trappen, schuttingen of fonteinen.

We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen, die speciaal voor uw project worden geselecteerd. Zo weet u altijd zeker dat de tuinbestrating volledig aansluit op uw smaak. Wilt u hier meer over weten? Of meteen een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606