0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Specialist in tuinbestrating

Een terras of tuinpad komt voor in vrijwel iedere tuin. Als u in Enschede of in de omgeving van Enschede onze hulp inschakelt voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin, nemen we deze tuinbestrating meteen mee in het ontwerp. Wat is uw smaak qua bestrating? Houdt u van grind, mooie terrastegels of terracotta stenen? Wij zorgen ervoor dat de bestrating van uw keuze opgaat in de rest van uw tuin. Zo zorgen we voor een mooi geheel.

Terrasaanleg in Enschede

Als uw wensen bij ons bekend zijn, gaan onze specialisten direct voor u aan de slag. Moet er ruimte gemaakt worden voor de tuinbestrating? Wij zorgen voor alle voorbereidingen en zetten de lijnen uit van uw nieuwe terras. Vervolgens wordt het terras bestraat en voegen we bloemen, planten en hagen toe. Ook zorgen we voor mooie borders en, indien gewenst, voor bouwkundige elementen als trappen, schuttingen of fonteinen.

We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen, die speciaal voor uw project worden geselecteerd. Zo weet u altijd zeker dat de tuinbestrating volledig aansluit op uw smaak. Wilt u hier meer over weten? Of meteen een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Enschede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606