0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Een professioneel tuinontwerp

Op het gebied van tuinontwerp zijn de mogelijkheden eindeloos. Een strakke, moderne tuin? Een vijver? Of juist veel woekerende beplanting? Het hangt geheel af van uw wensen. In de regio Enschede komen wij graag naar u toe om uw tuin te bekijken en om de mogelijkheden met u door te spreken. Ook als u zelf nog geen concrete ideeën heeft zijn wij u graag van dienst. Onze professionele hoveniers geven u verrassend advies en komen vaak met mogelijkheden waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. Wij zorgen voor een unieke tuin waar u jaren plezier aan zult beleven!

Persoonlijke aanpak

Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin komt meer kijken dan u denkt. Wij helpen u daarom graag met het maken van de juiste keuzes en komen bij u langs om alle mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Op deze manier krijgen wij een beeld van uw wensen, maar ook van uw huidige tuin- en woonsituatie. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken wij een passend tuinontwerp. Wanneer het ontwerp definitief is komen wij opnieuw bij u langs om een 3D presentatie te geven van uw toekomstige tuin. Bent u tevreden met het ontwerp? Uiteindelijk zorgen wij ook voor de realisatie van uw nieuwe droomtuin!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Enschede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606