053 - 799 00 92

Hovenier nodig in Enschede?

Een professioneel tuinontwerp

Op het gebied van tuinontwerp zijn de mogelijkheden eindeloos. Een strakke, moderne tuin? Een vijver? Of juist veel woekerende beplanting? Het hangt geheel af van uw wensen. In de regio Enschede komen wij graag naar u toe om uw tuin te bekijken en om de mogelijkheden met u door te spreken. Ook als u zelf nog geen concrete ideeën heeft zijn wij u graag van dienst. Onze professionele hoveniers geven u verrassend advies en komen vaak met mogelijkheden waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. Wij zorgen voor een unieke tuin waar u jaren plezier aan zult beleven!

Persoonlijke aanpak

Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin komt meer kijken dan u denkt. Wij helpen u daarom graag met het maken van de juiste keuzes en komen bij u langs om alle mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Op deze manier krijgen wij een beeld van uw wensen, maar ook van uw huidige tuin- en woonsituatie. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken wij een passend tuinontwerp. Wanneer het ontwerp definitief is komen wij opnieuw bij u langs om een 3D presentatie te geven van uw toekomstige tuin. Bent u tevreden met het ontwerp? Uiteindelijk zorgen wij ook voor de realisatie van uw nieuwe droomtuin!

Ons werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gespecialiseerd in landschapstuinen
  • Inspirerende ontwerpen
  • Ook voor landhekken, poorten, loopbruggen en motorzaagkunst

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 053 - 799 00 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
• Handgemaakte landhekken, poorten, slagbomen, meubelen, lampen, informatie- en reclameborden.

Werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Hoofdvestiging