085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Een professioneel tuinontwerp

Op het gebied van tuinontwerp zijn de mogelijkheden eindeloos. Een strakke, moderne tuin? Een vijver? Of juist veel woekerende beplanting? Het hangt geheel af van uw wensen. In de regio Enschede komen wij graag naar u toe om uw tuin te bekijken en om de mogelijkheden met u door te spreken. Ook als u zelf nog geen concrete ideeën heeft zijn wij u graag van dienst. Onze professionele hoveniers geven u verrassend advies en komen vaak met mogelijkheden waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. Wij zorgen voor een unieke tuin waar u jaren plezier aan zult beleven!

Persoonlijke aanpak

Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin komt meer kijken dan u denkt. Wij helpen u daarom graag met het maken van de juiste keuzes en komen bij u langs om alle mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Op deze manier krijgen wij een beeld van uw wensen, maar ook van uw huidige tuin- en woonsituatie. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken wij een passend tuinontwerp. Wanneer het ontwerp definitief is komen wij opnieuw bij u langs om een 3D presentatie te geven van uw toekomstige tuin. Bent u tevreden met het ontwerp? Uiteindelijk zorgen wij ook voor de realisatie van uw nieuwe droomtuin!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606