0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Boomverzorging in Enschede

Het snoeien, kappen en onderhouden van bomen is een vak apart. Iedere levensfase van een boom vraagt om een eigen techniek en daarom kunt u voor deze werkzaamheden beter een specialist inschakelen. Onze specialisten voeren al jaren werkzaamheden op het gebied van boomverzorging uit in Enschede en omgeving. Wij zijn u daarom graag van dienst.

Snoeien en kappen van bomen

Heeft u het vermoeden dat een uw boom ziek is? Of zorgen de bomen voor veel schaduw in uw tuin? Onze boomverzorgers zijn u graag van dienst en komen onder andere voor de volgende werkzaamheden bij u langs:

  • snoeien en verwijderen van takken;
  • verwijderen van boomstronken;
  • vernieuwen van grond;
  • grondbemesting;
  • bestrijden van ziektes of ongedierte;
  • kappen vanwege ziekte.

Onze boomverzorgers hebben de beschikking over professionele gereedschappen en maken gebruik moderne technieken, zoals kraan en klimtechnieken. Bovengenoemde werkzaamheden kunnen daarom te allen tijde op een veilige en vakkundige manier uitgevoerd worden.

Wilt u meer weten over boomverzorging? Of wilt u ons inschakelen voor de verzorging van uw bomen? Neem dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Enschede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606