085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Boomverzorging in Enschede

Het snoeien, kappen en onderhouden van bomen is een vak apart. Iedere levensfase van een boom vraagt om een eigen techniek en daarom kunt u voor deze werkzaamheden beter een specialist inschakelen. Onze specialisten voeren al jaren werkzaamheden op het gebied van boomverzorging uit in Enschede en omgeving. Wij zijn u daarom graag van dienst.

Snoeien en kappen van bomen

Heeft u het vermoeden dat een uw boom ziek is? Of zorgen de bomen voor veel schaduw in uw tuin? Onze boomverzorgers zijn u graag van dienst en komen onder andere voor de volgende werkzaamheden bij u langs:

  • snoeien en verwijderen van takken;
  • verwijderen van boomstronken;
  • vernieuwen van grond;
  • grondbemesting;
  • bestrijden van ziektes of ongedierte;
  • kappen vanwege ziekte.

Onze boomverzorgers hebben de beschikking over professionele gereedschappen en maken gebruik moderne technieken, zoals kraan en klimtechnieken. Bovengenoemde werkzaamheden kunnen daarom te allen tijde op een veilige en vakkundige manier uitgevoerd worden.

Wilt u meer weten over boomverzorging? Of wilt u ons inschakelen voor de verzorging van uw bomen? Neem dan contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606