0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Een vakkundige vijver laten aanleggen

Een vijver in uw tuin heeft veel voordelen. Verschillende dieren komen af op een vijver en zorgen voor een fijne sfeer in uw tuin. Het geluid van een kabbelend beekje na een dag hard werken is ook een goede reden om te kiezen voor een tuinvijver. Sommige mensen denken dat een vijver veel onderhoud nodig heeft, maar dit is niet altijd het geval. Het is maar net wat voor vijver u in gedachten heeft. In Enschede leggen wij verschillende soorten vijvers voor u aan. Wij kunnen voor u een siervijver, een visvijver, een plantenvijver of een duurzame natuurlijke vijver aanleggen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een natuurlijke zwemvijver maken

Een zwemvijver aanleggen vergt iets meer moeite, maar dat is het zeker waard. Heeft u een zonnige tuin en wilt u op een zomeravond lekker kunnen afkoelen? Dan kunnen wij een door uzelf ontworpen zwemvijver aanleggen. Weet u niet wat de mogelijkheden zijn en wilt u hulp bij het ontwerp van de vijver? Wij stemmen onze werkwijze af op uw wensen. Door onze ervaring met het aanleggen van vijvers, komen wij niet meer voor verrassingen te staan. Na de aanleg van de vijver zullen wij u bovendien informeren over het onderhoud van uw vijver in Enschede. Twijfelt u nog? Neem contact met ons op voor deskundig advies over vijvers.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Enschede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606