053 - 799 00 92

Hovenier nodig in Enschede?

Tuinaanleg in Enschede

Zoekt u een specialist voor het aanleggen van uw tuin in Enschede of omgeving? Bij ons hoveniersbedrijf bent u aan het juiste adres. Onze voornaamste dienst is het aanleggen van tuinen, zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u door ons een tuinontwerp laten opstellen? Dan verzorgen wij uiteraard ook de realisatie van uw tuin. Maar ook als u zelf ideeën heeft voor uw nieuwe tuin, kunt u de daadwerkelijke tuinaanleg aan ons bedrijf overlaten.

Onze hoveniers hebben stuk voor stuk een passie voor hun vak en zorgen voor vakwerk. Of u nu een gazon wilt laten aanleggen, bomen wilt laten planten of een border met beplanting wilt laten aanleggen: we zijn u graag van dienst. We werken nauwkeurig en zijn uiterst flexibel. Zo heeft u zo min mogelijk overlast van ons werk en kunt u snel genieten van uw nieuwe tuin!

Terrassen, tuinbestrating en vijvers

Wij verzorgen volledige tuinaanleg in de regio Enschede. Maar ook als u bijvoorbeeld een terras wilt laten leggen of een verhard paadje naar uw schuur wilt laten lopen, kunnen wij u helpen. Wij voeren alle grondwerkzaamheden uit en zijn gespecialiseerd in bestrating. Ook bouwkundige elementen zoals een trap, schutting of fontein plaatsen wij voor u.

Ons werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gespecialiseerd in landschapstuinen
  • Inspirerende ontwerpen
  • Ook voor landhekken, poorten, loopbruggen en motorzaagkunst

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 053 - 799 00 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
• Handgemaakte landhekken, poorten, slagbomen, meubelen, lampen, informatie- en reclameborden.

Werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Hoofdvestiging