085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Tuinaanleg in Enschede

Zoekt u een specialist voor het aanleggen van uw tuin in Enschede of omgeving? Bij ons hoveniersbedrijf bent u aan het juiste adres. Onze voornaamste dienst is het aanleggen van tuinen, zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u door ons een tuinontwerp laten opstellen? Dan verzorgen wij uiteraard ook de realisatie van uw tuin. Maar ook als u zelf ideeën heeft voor uw nieuwe tuin, kunt u de daadwerkelijke tuinaanleg aan ons bedrijf overlaten.

Onze hoveniers hebben stuk voor stuk een passie voor hun vak en zorgen voor vakwerk. Of u nu een gazon wilt laten aanleggen, bomen wilt laten planten of een border met beplanting wilt laten aanleggen: we zijn u graag van dienst. We werken nauwkeurig en zijn uiterst flexibel. Zo heeft u zo min mogelijk overlast van ons werk en kunt u snel genieten van uw nieuwe tuin!

Terrassen, tuinbestrating en vijvers

Wij verzorgen volledige tuinaanleg in de regio Enschede. Maar ook als u bijvoorbeeld een terras wilt laten leggen of een verhard paadje naar uw schuur wilt laten lopen, kunnen wij u helpen. Wij voeren alle grondwerkzaamheden uit en zijn gespecialiseerd in bestrating. Ook bouwkundige elementen zoals een trap, schutting of fontein plaatsen wij voor u.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606