0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Enschede?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Enschede

Uw hovenier in Oldenzaal

Ziet u elke keer weer op tegen het maaien van uw gazon? Of heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden? Wat de reden ook is, onze hoveniers staan in Oldenzaal en omgeving voor u klaar. Als jong en innovatief hoveniersbedrijf hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Van kleine stadstuintjes tot grote bedrijfstuinen; wij nemen al het werk voor u uit handen en zorgen voor een prachtig resultaat.

Specialist in tuinaanleg

Droomt u al jaren van een nieuwe tuin? Wacht dan niet langer en laat uw droom werkelijkheid worden. Onze hoveniers maken samen met u een prachtig plan voor een nieuwe tuin. Of u nu gaat voor een moderne uitstraling of juist voor een landelijke tuin kiest. Wij luisteren naar uw wensen en houden rekening met uw budget. Van het ontwerp tot de aanleg; uw tuin is bij ons in goede handen.

Offerte aanvragen?

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden met één van onze specialisten te bespreken? Of wilt u direct een onderhoudscontract afsluiten? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0800 255 3733. Heeft u liever inzicht in de kosten van bijvoorbeeld de aanleg van een nieuwe tuin? Vul dan het offerteformulier hiernaast in. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Home

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Enschede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606