053 - 799 00 92

Hovenier nodig in Enschede?

Uw hovenier in Oldenzaal

Ziet u elke keer weer op tegen het maaien van uw gazon? Of heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden? Wat de reden ook is, onze hoveniers staan in Oldenzaal en omgeving voor u klaar. Als jong en innovatief hoveniersbedrijf hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Van kleine stadstuintjes tot grote bedrijfstuinen; wij nemen al het werk voor u uit handen en zorgen voor een prachtig resultaat.

Specialist in tuinaanleg

Droomt u al jaren van een nieuwe tuin? Wacht dan niet langer en laat uw droom werkelijkheid worden. Onze hoveniers maken samen met u een prachtig plan voor een nieuwe tuin. Of u nu gaat voor een moderne uitstraling of juist voor een landelijke tuin kiest. Wij luisteren naar uw wensen en houden rekening met uw budget. Van het ontwerp tot de aanleg; uw tuin is bij ons in goede handen.

Offerte aanvragen?

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden met één van onze specialisten te bespreken? Of wilt u direct een onderhoudscontract afsluiten? Wij zijn telefonisch te bereiken via 053 - 799 00 92. Heeft u liever inzicht in de kosten van bijvoorbeeld de aanleg van een nieuwe tuin? Vul dan het offerteformulier hiernaast in. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Home

Ons werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gespecialiseerd in landschapstuinen
  • Inspirerende ontwerpen
  • Ook voor landhekken, poorten, loopbruggen en motorzaagkunst

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 053 - 799 00 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
• Handgemaakte landhekken, poorten, slagbomen, meubelen, lampen, informatie- en reclameborden.

Werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Hoofdvestiging